Paris Brest
Sprød pâte à choux fyldt med silkeblød pistaciesmørcreme, toppet med pistaciepraliné og hele pistacienødder.
Macaron Tærte
Sød og sprød macaronskal fyldt med vaniljecreme på mascarpone og pyntet med friske hindbær.
Éclair
Luftig pâte à choux med en sød vaniljecreme og syrlig æblekompot – næsten som en moderne version af farmors æblekage.
Chokomousse
Silkeblød mælkechokolademousse med mørk chokoladecremeux og en bund af brownie lavet på brunet smør.
Citron tærte
Perfekt balance mellem sødme og syrlighed, serveret i en sprød tærteskal.
Om Konditorei
Før jeg åbnede Konditorei, lagde jeg min kandidat i medievidenskab og de kommende kontorjobs på hylden for at følge min passion som konditor. Jeg flyttede spontant til Berlin, hvor jeg fik mulighed for at arbejde på et af byens bedste, franske konditorier. Som autodidakt lærte jeg af nogle af Tysklands dygtigste konditorer og udviklede min teknik og kærlighed for konditorkunst. Efter to år i Berlin, hvor jeg havde den bedste “mesterlære” man kunne drømme om, besluttede jeg at tage alt det bedste fra mine erfaringer med hjem til Danmark. Jeg overtog lokalerne på Dalumvej, og her er jeg nu – klar til at dele mine kager og min passion med jer i Konditorei.
Konditereis lokaler har tidligere huset en bagerforretning, og jeg er stolt af at kunne føre denne historie videre. Jeg glæder mig til at fylde de gamle vægge med nye minder og fortsætte stedets tradition med kager i højeste kvalitet – denne gang med fokus på konditorkager i verdensklasse.
Dalumvej 88, 5250 Odense SV CVR: 45226247